Avustralya’ya Partner Göçü (Partner Migration to Australia)


Avustralya’ya partner olarak göç edebilmek için aşağıdaki temel gereklilikleri karşılamalısınız:

Eş (Spouse)

Bir Avustralya vatandaşı, Avustralya’da kalıcı bir yerleşik veya uygun kriterlerde bir Yeni Zelanda vatandaşıyla evli ya da bilfiil ilişkide olmalısınız. Bu kategori altında vize almak için Avustralya içinden ya da dışından başvurabilirsiniz.

Nişanlı (Fiance)

Avustralya dışında yaşamalı; bir Avustralya vatandaşı, Avustralya’da kalıcı bir yerleşik veya uygun kriterlerde bir Yeni Zelanda vatandaşıyla evlenmek üzere nişanlı olmalı ve bu kişiyle Avustralya’da evlenmek istiyor olmalısınız. Avustralya’da bulunuyorsanız nişanlı vizesi için başvuramazsınız.

Nişanlınızla evlenmeye & eş olarak birlikte yaşamaya gerçekten niyetli olduğunuzu DIBP’e kanıtlayabilmelisiniz.